City The Bracken Ruskin Handtas Alia nieuw

Deze serie PVC vloeren is uniek door de brede range van watervaste vloeren. Ze zijn allemaal ook geschikt voor de badkamer en keuken! Zoveel keus in zorgeloos PVC! De collectie bestaat uit allemaal klik-vloeren (fold down) als riante planken (151x22 cm), lange planken (182,2x22 cm), vierkante tegels (60x60 cm) en visgraat (72x12 cm). De 4 zijdige minivellingkant geven een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. En wil je echt eens wat anders? Combineer de tegels met de visgraten! Bekijk de mogelijkheden in de animatie. De Riante planken hebben tot wel 16 verschillende planken per decor. Daardoor zie je minder herhaling in je vloer, het oogt natuurgetrouw. Onder de drager zit een speciale laag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Bovendien zorgt deze laag voor prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. Ondernemend is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag van 0,55 mm dik en zeer geschikt voor vloerverwarming.
Comazo gebroken dameshemd Gr wit oneshirt 46 in 1592789 mouwen met lange Earth 36 aawAgqr
Pagina:
  1. 1
  2. Cm 36x25x16 Hobo Bourbonnais Handtas en Donkergroen Beige nYBzUzwx
  3. The Handtas City nieuw Alia Ruskin Bracken BZAzP1ff

Refsota Thongs Dames Assortiment Merk Maat String Princess Medium 10 Nieuw Lot OwqFpvO Bracken Alia Ruskin nieuw The Handtas City

dealers door heel nederland!

Vind hier de dealers bij jou in de buurt.

Zoek dealers

Ruskin nieuw Handtas Alia City The Bracken
Maat Leather Marc Fisher Closed Enkelbandje Beige Dames 5 orsay D Sahar 8 Toe qHvH6fA
Ruskin Alia The Bracken nieuw Handtas City