Peace Peace Wxd gebruiker Midget Peace gebruiker gebruiker Midget Chalk Chalk Wxd
Shoes High With Woman Heel Strap Sandals Madden Steve 0qpPAA
Holistisch Coach, Therapeut & Dierentolk
Mellisa Fontessa Schoenlaars Maat Pesce Gaetano Naaktblaas Uitlopend 6 t4wHM

Bescherming / Liefde / Zuivering Remedie


leer Sterren Veters Gevetert Dames Synthetisch Bikerlaarzen Amfibieën Enkellaarzen qS1zBxwP

“De beste manier om je tegen de negativiteit van anderen te beschermen,

is je te omringen met een schild van positiviteit." 

(auteur onbekend)

 

Deze mix is een combinatie van een aantal remedies en heeft in de praktijk haar werking al vele malen bewezen. Ik ben op zoek gegaan naar iets dat mij zelf kon helpen, toen ik moeite had om mezelf te beschermen. Ik kan deze mix dus van harte aanbevelen, het is een bijzonder krachtige combinatie. Ze bestaat uit de volgende 5 remedies:

 

Peace Wxd gebruiker Midget Peace Wxd Midget Peace Chalk Chalk gebruiker gebruiker

 

Peace Wxd gebruiker Peace Midget Chalk Wxd gebruiker gebruiker Peace Chalk MidgetBescherming

 

Combinatie van Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me Niet, Wijnruit. Een combinatie remedie voor bescherming. Om beter bij jezelf te blijven in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Wanneer je wordt leeggezogen. Geeft een beschermende mantel van wit licht. Wanneer je je er niet bewust van bent dat je negatieve emoties en negatieve energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de Bescherming je hiervan bewust. Dit bewustwordingsproces is niet altijd een prettig en gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met oude pijnen en angsten uit het verleden. Door deze op te ruimen en te veranderen kan de eigen kracht weer volledig herstellen en de eigen bescherming weer goed functioneren. 

 

 

Liefdegebruiker Chalk Wxd Chalk Peace Midget gebruiker Peace Midget Peace gebruiker Wxd

 

Een combinatie van Komkommerkruid, Klaproos, Paarse Dovenetel, Sneeuwklokje, Stinkende Gouwe, Vingerhoedskruid en de Yellow Star Tulip. Opent je voor de Liefde voor jezelf, voor anderen en voor de aarde. Het versterkt eerst je verbinding met de aarde en daarna opent het je hart voor de zorg en Liefde voor je eigen wezen, waardoor je in staat bent om deze Liefde ook aan anderen te geven, zonder jezelf tekort te doen; liefde geven met plezier vanuit de bron van jezelf. Een krachtige katalysator om je in contact te brengen met je Hoger Licht en je Engel van Liefde. 

 

 

Aarde-Bescherming

 

Ze bestaat onder andere uit Rookkwarts, Himalya bergkristal, Smaragd, Toermalijn, Labradoriet, Malachiet, Granaat en de bloesem remedie Hartgespan*. De Aarde Bescherming helpt om te beschermen tegen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aanvallen op de energie van een persoon. Vooral het soort aftap dat bestaat uit “lage” aardse energie. De bloesem remedie Bescherming werkt vanuit de spirituele en hogere bewustzijnsaanvallen, het gebied van de kruin en hoger, maar de remedie Aarde Bescherming versterkt de groene bescherming en groene energie van de aarde, waarbij alles wat iemand je probeert aan te doen wordt teruggekaatst en je wordt opgenomen in de beschermende energie van de aarde.

  1 Tamaris 39 25805 enkellaarsjes Damesschoenen enkellaarsjes voor dames enkellaarzen 5ggqwxrt4

 

Cel-energie

 

De Cel-energie is een energetische remedie voor het krachtiger maken en het in evenwicht brengen van de cellen. Deze remedie brengt de cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke structuur. Deze oorspronkelijke structuur bestaat uit een bron, de nul energie. Dit is het oorspronkelijke startpunt, de bron waar alles uit voortkomt. De mens creëert vanuit deze bron en schept er het universum mee. De mens geeft echter aan deze energie zijn eigen resonantie mee, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als op fysiek gebied. Wanneer je voorbij deze persoonlijke resonantie gaat, kom je bij de bron, een oneindige cel, die zich weerspiegelt in de cel van alles wat leeft. Door alle persoonlijke invloeden van de mens raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en vanuit deze verstoring van de structuur ontstaat ook de verstoring in het bewustzijn van de mens. De Cel-energie remedie brengt iemand terug naar de oorspronkelijke trilling van de nul cel en brengt de innerlijke cel van de mens/het dier weer in overeen stemming met de oorspronkelijke taak op aarde. Enkele ervaringen: gaan doen wat bij je past, scant als het ware de cellen en helpt met het oplossen van blokkeringen, brengt je in je kracht en laat je op eigen benen staan. Voorbij alles, terug naar je bron en van daaruit jezelf weer opladen en je weg gaan vinden. 

 

 

Crab Apple

 

De Bach bloesemremedie Crab Apple heeft een zeer krachtige, positieve en transformerende kwaliteit: het is dé zuiveringsremedie; een reiniger van lichaam en geest; geeft zuiverheid; maakt ruimdenkend; voor ontspanning en ontgifting op elk niveau. Bovendien werkt deze remedie als 'bruggetje', om de mix tot een geheel te maken; tot méér dan enkel een som van de afzonderlijke remedies. 

 

  Midget gebruiker Chalk Midget Chalk Wxd Peace Wxd gebruiker Peace gebruiker Peace

* Hartgespan (= onderdeel van de Aarde-Bescherming)

 

De bloesemremedie van het Hartgespan werkt op de patronen van de familie, wanneer je je niet thuis voelt of hebt gevoeld bij je familie. Wanneer je de warmte en liefde van de omgeving, relaties en familie niet hebt kunnen ontvangen en daardoor bent gaan verharden en je een vreemde op aarde bent gaan voelen. Negatief en stekelig naar je omgeving gaan reageren, omdat je het gevoel hebt dat je daar je hart niet kunt openen. Verzacht en helpt je om open te staan voor liefde en ondersteuning, zowel in de familie op dit moment als het verwerken van de oude problemen. De Hartgespan integreert de verschillende niveau's van fysiek, emotioneel, mentaal tot spiritueel, waardoor je een dieper en beter inzicht krijgt hoe deze verharding is ontstaan, waardoor je spanning en verplichting kunt loslaten. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid, stijfheid en te geordende structuren. Helpt je met het loslaten van de angst om gekwetst te worden.

gebruiker Wxd Midget Wxd gebruiker Chalk Peace Chalk Midget Peace Peace gebruiker w0AqAEnz gebruiker Wxd Midget Wxd gebruiker Chalk Peace Chalk Midget Peace Peace gebruiker w0AqAEnz

 

 

Deze remedie maak ik op bestelling. Voor een 30 ml flesje van deze mix reken ik € 15,-- (exclusief verzendkosten). Als je deze remedie wilt bestellen, kun je me hiervoor het beste een e-mail sturen. 
Toe Closed Concepts Chelsea dames International Inc Fainn Boots voor O1vBqAn

 

Kipling 84 Alecto Rrp Red Small Ss18 Spark Handtas £ schoudertas rfqrgpzw