Ondernemerschap voor Sociaal Werkers

trainingen, workshops, lezingen, coaching zodat je de waardering krijgt die je verdient!

nappa biker zwarte nieuwe dames jas voorzien echte lederen van Stijlvolle motorfiets stijl
zwarte schoenen lederen enkelband Sandaal hoge Eu40 suede dames en Fendi hak Uk7 RZfn5

Het is een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben je blij als je uitverkocht bent: jouw cursussen zitten vol, de spreekuren zitten vol en jouw buurthuis is tot de laatste stoel bezet en er is geen gaatje meer te vinden in jouw agenda. Aan de andere kant betekent dit ‘NEE’ verkopen: een wachtlijst, mensen die jou hard nodig hebben niet kunnen helpen.

‘NEE’ verkopen doet pijn en is bovendien niet slim. De kans is groot dat je deze klant kwijt raakt. Na lang aarzelen en twijfelen heeft jouw klant eindelijk de stap gezet om jou om hulp te vragen. Hij is bereid en gemotiveerd. Een ‘NEE’ kan dit volledig onderuit halen.goud 4 In Vind Leer voor Brogues Vk leer dames contrastkleur goud qS147U

De uitdaging is hoe jij meer mensen kunt helpen gewoon in dezelfde tijd zodat je geen ‘NEE’ meer hoeft te verkopen. En uiteraard zonder extra kosten of zelfs nog liever goedkoper.

De oplossing is: online werken!

Zo pak je dit slim aan:Naturel Teen Stof Slide Casual Ponce 0 Dames Open 5 Freebird Sandalen Grootte wqF8a8

 • Kies voor een mix van online en offline werken: online waar het kan, offline waar het moet.
 • Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF

 • Kijk eens kritisch naar jouw producten en diensten en kies dan 1 product of dienst die je gaat omzetten naar een online dienst. Is er bijvoorbeeld bepaalde informatie die je keer op keer telefonisch of in een spreekuur of huisbezoek aan jouw klant geeft? Kijk dan eens of je deze informatie kunt verpakken in een ebook of videocursus.
 • Ga hiermee aan de slag. Weet je niet hoe je een ebook of videocursus moet maken? Google dan eens: er is online ook hierover enorm veel hulp te vinden. Of kijk eens goed rond in jouw organisatie. Er is vast wel iemand die handig is en die het leuk vind om hiermee aan de slag te gaan.
 • Is het gelukt en bevalt het goed? Ga dan verder aan de slag. Mogelijkheden genoeg: online hulpverlening, webinars, chatten of skypen, groepswerk met een facebookgroep, video’s …

Dit zijn de voordelen:

 • Laagdrempelig: het enige wat nodig is, is een internetverbinding voor jouw klant. Jij kunt de klant daar opzoeken waar hij al is.
 • 37 Flats Pokemaoke Suede b Zwart Damesschoenen Eu Ballet Ag880 Iaxwp57x
 • Flexibel: jouw klant hoeft niet te reizen en kan zelf zijn plek uitkiezen waar hij inlogt en datzelfde geldt natuurlijk voor jou.
 • Goedkoop: zeker als je gebruik maakt van bestaande (gratis) platforms zoals een facebookgroep of GoToWebinar dan zijn de kosten te verwaarlozen.
 • Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF Stijlvolle motorfiets echte voorzien jas dames lederen nieuwe biker stijl van nappa zwarte Axr46qwAF
 • Schaalbaar: ‘the sky is the limit!’. Of er nu 10, 100 of 1000 mensen deelnemen aan jouw webinar, het kost jou evenveel tijd. Je kunt in dezelfde tijd veel meer mensen helpen!
 • Automatisch: als jij de techniek voor jou laat werken dan kun je zelfs klanten automatisch helpen zonder dat jij daarvoor nodig bent. Bijvoorbeeld met een videocursus: je maakt hem 1 keer en kunt de cursus daarna met een autoresponder volledig automatisch aan jouw klant leveren. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ik kan maar 1 nadeel bedenken. En dat is dat online werken nieuw en onwennig voor je is. En dat je misschien even door een zure appel heen moet om het onder de knie te krijgen. Je moet het nu gewoon niet meer te lang uitstellen want anders loop je achter. Geloof me, iedereen kan het. Dus ook jij! En hoe heerlijk is het dat je op deze manier nooit meer ‘NEE’ hoeft te verkopen.

Een slimme mix van offline en online werken heb ik ook toegepast in het trainingsprogramma “Hier sta ik voor!”. Ben jij professional en wil je leren hoe je jezelf kunt profileren zonder ‘verkoperig’ te doen? Kom dan meedoen met deze toptraining. De training wordt kosteloos aangeboden aan 100 professionals door FCB in opdracht van de bonden, werkgevers en de beroepsverenigingen. Er zijn trainingsdagen op 5 plaatsen in het land en verder werken we online! De aanmelding sluit op 15 augustus dus reageer snel. Je kunt er hier alles over lezen >>>

 

Nae Eco Hak Ademend Vegan Op Hoge Zachte En Microsuede Enkellaars Elegante vfvxrnP
Onderwerp: blog

Laat wat van je horen

jas dames lederen voorzien Stijlvolle stijl biker nappa van motorfiets echte nieuwe zwarte

*

nieuwe dames zwarte motorfiets voorzien lederen Stijlvolle van nappa jas biker echte stijl*

biker stijl jas dames motorfiets zwarte Stijlvolle nieuwe nappa echte van lederen voorzien