coachlabel Nieuw canvas signature Blush 17401 met Khaki schoudertas Soho
sr9823 lamsvacht Dames echte leren Rachel jas graad 1 Turquoise Smart a6UqwwPx
Holistisch Coach, Therapeut & Dierentolk
Light xl Universele Nylon Uk capuchon' bnwt met 'Windbreaker Grootte werken 58gAq8wcH

Bescherming / Liefde / Zuivering Remedie


42 Winterjas Bazar De Blau It Gr damesjas Deluxe 36 wqOOxpY7v

“De beste manier om je tegen de negativiteit van anderen te beschermen,

is je te omringen met een schild van positiviteit." 

(auteur onbekend)

 

Deze mix is een combinatie van een aantal remedies en heeft in de praktijk haar werking al vele malen bewezen. Ik ben op zoek gegaan naar iets dat mij zelf kon helpen, toen ik moeite had om mezelf te beschermen. Ik kan deze mix dus van harte aanbevelen, het is een bijzonder krachtige combinatie. Ze bestaat uit de volgende 5 remedies:

 

Khaki Nieuw coachlabel Soho signature met 17401 canvas Blush schoudertas

 

met canvas Soho signature coachlabel Nieuw 17401 Blush schoudertas KhakiBescherming

 

Combinatie van Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me Niet, Wijnruit. Een combinatie remedie voor bescherming. Om beter bij jezelf te blijven in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Wanneer je wordt leeggezogen. Geeft een beschermende mantel van wit licht. Wanneer je je er niet bewust van bent dat je negatieve emoties en negatieve energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de Bescherming je hiervan bewust. Dit bewustwordingsproces is niet altijd een prettig en gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met oude pijnen en angsten uit het verleden. Door deze op te ruimen en te veranderen kan de eigen kracht weer volledig herstellen en de eigen bescherming weer goed functioneren. 

 

 

Liefdeschoudertas Nieuw canvas Soho signature 17401 Blush met Khaki coachlabel

 

Een combinatie van Komkommerkruid, Klaproos, Paarse Dovenetel, Sneeuwklokje, Stinkende Gouwe, Vingerhoedskruid en de Yellow Star Tulip. Opent je voor de Liefde voor jezelf, voor anderen en voor de aarde. Het versterkt eerst je verbinding met de aarde en daarna opent het je hart voor de zorg en Liefde voor je eigen wezen, waardoor je in staat bent om deze Liefde ook aan anderen te geven, zonder jezelf tekort te doen; liefde geven met plezier vanuit de bron van jezelf. Een krachtige katalysator om je in contact te brengen met je Hoger Licht en je Engel van Liefde. 

 

 

Aarde-Bescherming

 

Ze bestaat onder andere uit Rookkwarts, Himalya bergkristal, Smaragd, Toermalijn, Labradoriet, Malachiet, Granaat en de bloesem remedie Hartgespan*. De Aarde Bescherming helpt om te beschermen tegen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aanvallen op de energie van een persoon. Vooral het soort aftap dat bestaat uit “lage” aardse energie. De bloesem remedie Bescherming werkt vanuit de spirituele en hogere bewustzijnsaanvallen, het gebied van de kruin en hoger, maar de remedie Aarde Bescherming versterkt de groene bescherming en groene energie van de aarde, waarbij alles wat iemand je probeert aan te doen wordt teruggekaatst en je wordt opgenomen in de beschermende energie van de aarde.

  Black Jacket Suicide Mens Varsity Emo Goth Squad Property Punk HUUwxOqn7

 

Cel-energie

 

De Cel-energie is een energetische remedie voor het krachtiger maken en het in evenwicht brengen van de cellen. Deze remedie brengt de cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke structuur. Deze oorspronkelijke structuur bestaat uit een bron, de nul energie. Dit is het oorspronkelijke startpunt, de bron waar alles uit voortkomt. De mens creëert vanuit deze bron en schept er het universum mee. De mens geeft echter aan deze energie zijn eigen resonantie mee, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als op fysiek gebied. Wanneer je voorbij deze persoonlijke resonantie gaat, kom je bij de bron, een oneindige cel, die zich weerspiegelt in de cel van alles wat leeft. Door alle persoonlijke invloeden van de mens raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en vanuit deze verstoring van de structuur ontstaat ook de verstoring in het bewustzijn van de mens. De Cel-energie remedie brengt iemand terug naar de oorspronkelijke trilling van de nul cel en brengt de innerlijke cel van de mens/het dier weer in overeen stemming met de oorspronkelijke taak op aarde. Enkele ervaringen: gaan doen wat bij je past, scant als het ware de cellen en helpt met het oplossen van blokkeringen, brengt je in je kracht en laat je op eigen benen staan. Voorbij alles, terug naar je bron en van daaruit jezelf weer opladen en je weg gaan vinden. 

 

 

Crab Apple

 

De Bach bloesemremedie Crab Apple heeft een zeer krachtige, positieve en transformerende kwaliteit: het is dé zuiveringsremedie; een reiniger van lichaam en geest; geeft zuiverheid; maakt ruimdenkend; voor ontspanning en ontgifting op elk niveau. Bovendien werkt deze remedie als 'bruggetje', om de mix tot een geheel te maken; tot méér dan enkel een som van de afzonderlijke remedies. 

 

  schoudertas Blush 17401 Khaki coachlabel Nieuw canvas signature met Soho

* Hartgespan (= onderdeel van de Aarde-Bescherming)

 

De bloesemremedie van het Hartgespan werkt op de patronen van de familie, wanneer je je niet thuis voelt of hebt gevoeld bij je familie. Wanneer je de warmte en liefde van de omgeving, relaties en familie niet hebt kunnen ontvangen en daardoor bent gaan verharden en je een vreemde op aarde bent gaan voelen. Negatief en stekelig naar je omgeving gaan reageren, omdat je het gevoel hebt dat je daar je hart niet kunt openen. Verzacht en helpt je om open te staan voor liefde en ondersteuning, zowel in de familie op dit moment als het verwerken van de oude problemen. De Hartgespan integreert de verschillende niveau's van fysiek, emotioneel, mentaal tot spiritueel, waardoor je een dieper en beter inzicht krijgt hoe deze verharding is ontstaan, waardoor je spanning en verplichting kunt loslaten. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid, stijfheid en te geordende structuren. Helpt je met het loslaten van de angst om gekwetst te worden.

canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1 canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1 canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1 canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1 canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1 canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1 canvas Soho Khaki signature 17401 Blush Nieuw coachlabel met schoudertas q7wnIxS1

 

 

Deze remedie maak ik op bestelling. Voor een 30 ml flesje van deze mix reken ik € 15,-- (exclusief verzendkosten). Als je deze remedie wilt bestellen, kun je me hiervoor het beste een e-mail sturen. 
Zesde Juni Parka M3500zow Warming Black prqxEpdw

 

Vintage Heren Regenjas Adidas 38 Blauw Maat Polyester Medium Jv09 a06gq